Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки изригна във фейсбук по

...
Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки изригна във фейсбук по
Коментари Харесай

Джамбазки изригна заради убитото в Италия момиче: Това ли искате за нашите майки и сестри?

Евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки изригна във фейсбук във връзка ужасното закононарушение в Италия, осъществено от имигранти, които упоиха и изнасилиха до гибел 16-годишно момиче, написа Блиц.
``
реклама

Публикуваме цялостния текст на Джамбазки без редакторска интервенция:

" Имигранти упоиха и изнасилиха групово 16-годишно момиче, в резултат на което жертвата е умряла. Трима от нападателите са арестувани, а четвърти се търси.

Цитат, от новините на Нова телевизия:

„ Случаят укрепи антиимигрантските настроения на Апенините и провокира наказателни акции от страна на жителите. Нападателите са от Сенегал и Нигерия и са били с изтекло позволение за краткотраен престой като търсещи леговище имигранти.

Тялото на 16-годишната Дезире Мариотини беше открито в изоставена постройка в квартала „ Сан Лоренцо ”, който през последните години беше заселен от имигранти и мюсюлмански общности и е едно от местата за улична търговия на опиати. Жертвата е била упоена и изнасилена. Починала е след 12 часова мъка.

Напаст: В Рим ври и кипи след бруталното обезчестяване на красивата Дезире от четирима чернокожи бежанци (СНИМКИ/ВИДЕО)

Виновните за гибелта на момичето са направлявали продажбата на опиати в зоната и са избягали от имигрантски центрове.

„ Обещавам на почтените жители в квартала, че ще ударим с твърда ръка против тези червеи, дилърите на опиати, рекета и проституцията. Няма да бъде възмездие, а правораздаване. Изнасилване от хора, злоупотребили с семейството на нашата страна, е двойно закононарушение. Ще пуснем спомагателни сили на реда и няма да се преценявам с предизвестия от Брюксел по какъв начин да се опазваме ”, съобщи вътрешният министър Матео Салвини. “

И по този начин. Четирима, имигранти от Сенегал и Нигерия отвличат упояват изнасилват групово шестнадесет годишно момиче. То умира след 12 часа мъка. Според кмета на Рим в този имигрантски квартал вечер е безредица и ръководят дилъри и гангстери-имигранти. Добре ли е? Либерално ли ви е? Работи ли Истанбулската спогодба в Италия? Раздават ли я на „ клетите бежанци “ да си четат, до момента в който продават опиати?

Не разбрахте ли, розови дебили, че такива изроди не се стопират с конвенции, а с кастрация? Разбира се, че разбирате, само че грантовете от чичко Диорд получавате за нещо напълно друго. За да пропагандирате еднополовите бракове, третия, шестия и впрочем пол и останалите ви джендър простотии. Затова и продължавате с пропагандата на тези извращения.

„ Добре пристигнали “? „ Ще се оправим “? „ Майки се деца от Сирия “?

Стига нелепости. Ето това ни натрапват „ приятелите на бежанците “. Това е резултатът от тяхната политика на отворени порти. Това е резултатът и не може да бъде различен. Няма да бъде различен. Благодарете на Меркел, на Макрон, който се снима с голи гангстери, които му навират междинните си пръсти в лицето, благодарете на всички розови ненормалници, демократични фашисти и джендър-активисти, които поддържат имигрантското настъпление. Които провеждат канали за трафик на тези дегенерати от Либия до италианския бряг.

Организации, като Отворено общество, Български хелзинкски комитет, Америка за България за това работят. Всичките чиновници на проекта на Сорос за „ отваряне “ на обществата и заливането на Европа с тези нуклеарни физици и виртуози на пияното. Едни и същи чиновници на тези Неправителствени организации на Сорос се месят и в политиката с прословутите си розови планове, обединени през днешния ден под името „ ДеБа “, носещо им заветните 2.96 %. Провал. Провал и неистина. И нова ужасна гибел.

Това ли желаеме за нашите майки, съпруги и сестри? Аз не. Трябва ли да плащаме ужасната цена на безумното самоубийство на полуделите западни розово-либерални елити? Категорично не.

Решението е едно. Вече хванатите причинители на такива чудовищни закононарушения – кастрация, пожизнен затвор без подмяна. И това, единствено тъй като нямаме смелостта да си признаем, че единственото заслужено отмъщение за причиняването на такава ужасна гибел, е единствено и само гибел. Уви, живеем в лигаво време, в което могат умерено да биват единствено имигранти и дегенерати. Но все си мисля, че идва и вятъра на смяната.

Останалите имигранти неотложно вън. Всички. Всички до един. Никакви центрове, никакви квоти, никакво разселване. Никакви пътища за легална миграция. Обратно от където са пристигнали.

За България това значи да затворим всички центрове, да репатрираме всички намиращи се в тях, да не пускаме нито един сомалиец, суданец, нигериец, който се прави на сирийска майка. Не е неприятно около тях да изпратим и розовите джендър деятели и културни марксисти. Убеден съм, че локалните демократични демократи в Сомалия и Чад ще ги посрещнат топло. С разтворени прегръдки и челюсти. Кой каквото търси намира. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР